Rick Brandsteder

rick brandsteder

Televisie Presentator
Rick Brandsteder werd geboren als oudste zoon van televisiepresentator Ron Brandsteder en diens tweede echtgenote. Rick ging na de havo op RSG Broklede Entertainment Management studeren. In zijn studietijd was hij ook werkzaam als model. Brandsteder presenteerde onder meer het jeugdprogramma Kinderrecords bij SBS6 en de Sponsorloterijshow bij Talpa, ook was hij op 24 juni 2005 gastpresentator bij Shownieuws van SBS6. Hij was presentator van het Bingo-gedeelte van de spelshow Lingo. Vanaf 2007 was Brandsteder wekelijks te zien in het RTL 4-programma Sponsor Bingo Loterij: de Winnaars. In 2019 was Brandsteder te zien in het RTL 4-programma The Masked Singer, waarin hij gemaskerd als Monster de zangwedstrijd aan ging. Hij viel hierbij af in de halve finale.

Website: https://nl.wikipedia.org/wiki/Rick_Brandsteder

Foto gekregen: 24 maart 2018

Geef een reactie