Kenny Kramer

kenny kramer

voormalige Amerikaanse Stand-up Comedian
De inspiratie voor het personage van Cosmo Kramer in de sitcom Seinfeld.
Kenny is de gastheer geweest van Kramer’s Reality Tour en Kramer’s Reality Road Show sinds Seinfeld in de ether was. Hij vertelt verhalen achter de schermen aan zijn publiek en geeft een bustour langs locaties die beroemd zijn geworden door de show. Er is ook een dvd-versie van zijn reality-tour gemaakt. Nadat hij bekendheid verwierf als de echte Kramer uit Seinfeld , werkte Kramer als correspondent voor Hard Copy , creëerde en hostte hij ‘Kramer’s New York’-segmenten voor de Fox New York City- dochter WNYW ’s Good Day New York , en verscheen hij in het originele New York Yorks gezelschap van Tony n ‘Tina’s Wedding , zichzelf aan het spelen. Hij heeft veel optredens gedaan over de bonusfuncties van de Seinfeld dvd-serie.

Website: http://www.kennykramer.com/home.html

Foto gekregen: 10 juli 2001

Geef een reactie