Al Roker

al roker

Weersvoorspeller, Journalist, Televisiepersoonlijkheid, Acteur en Schrijver
Hij is het huidige weeranker op NBC ’s Today. Roker fungeert ook als co-host op 3rd Hour Today , hoewel dit laatste niet officieel werd aangekondigd door NBC News. Hij heeft een inactieve American Meteorological Society Television Seal # 238. Op 12 november 2014, om 22.00 uur Eastern Standard Time , probeerde Roker het onofficiële wereldrecord te verbeteren voor een ononderbroken live weerbericht van 33 uur dat werd gehouden door de Noorse weeromroep Eli Kari Gjengedal. Op 14 november 2014, om 8:00 uur Eastern Standard Time, vestigde Roker het Guinness Wereldrecord door 34 uur te rapporteren. In de aflevering van Today van 14 december 2018 werd Roker 40 jaar geëerd bij NBC. Het Today Plaza werd ter ere van hem officieel “Rokerfeller Plaza” genoemd.

Website: http://alrokerentertainment.com/al-roker/

Foto gekregen: 08 oktober 2001

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: