Nick Ross

nick ross

Radio- en TV-Presentator
Tijdens de jaren 1980 en ’90 was hij een van de meest alomtegenwoordige van de Britse omroepen, maar is vooral bekend voor het hosten van de BBC tv-programma Crimewatch, die hij heeft verlaten op 2 juli 2007 na 23 jaar. Vervolgens filmde hij een grote serie voor BBC One genaamd The Truth About Crime en maakte hij documentaires voor BBC Radio 4. Hij maakte deel uit van het presentatieteam van een kortstondig nieuwsprogramma in de vroege avond, Sixty Minutes, dat in 1983 begon en bedoeld was als vervanging voor Nationwide , maar bleek een onpraktisch format te hebben. In dezelfde periode was hij een van de oprichters van de BBC Breakfast Time op BBC 1 , het eerste reguliere programma in dit tijdslot, vanaf de lancering begin 1983, met Frank Bough en Selina Scott , en ook met de lancering van Watchdog als prime time. stand-alone consumentenserie.

Website: https://www.nickross.com/

Foto gekregen: 27 september 2002

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: