Ming Tsai

ming tsai
ming tsai

Restauranthouder, Televisiepersoonlijkheid, Chef-Kok
Tsai’s restaurants hebben zich gefocust op oost-west fusionkeuken. Tsai organiseert Simply Ming , een kookprogramma op de Amerikaanse openbare televisie , dat in het zeventiende seizoen wordt uitgezonden . Eerdere shows die Tsai organiseerde, waren onder meer Ming’s Quest , een kookprogramma op het Fine Living Network,
en “East Meets West”. Tsai verscheen in de kookwedstrijd van Food Network
The Next Iron Chef (2010). Tsai begon zijn televisiecarrière in de kookshow Cooking Live van chef-kok Sara Moulton , terwijl ze hem in 1997 een week voor haar liet invullen. Van 1998 tot 2003 was hij gastheer van East Meets West op het Food Network. Hij organiseert Simply Ming- voedselshow op PBS.

Website: https://www.ming.com/

Foto gekregen: 16 juni 2003 en 09 maart 2007

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: