Robin Meade

robin meade
robin meade

Journaliste en Nieuwslezerin
Zij is het belangrijkste nieuwsanker voor HLN ‘s ochtendshow Morning Express met Robin Meade . Meade is een voormalige Miss Ohio en begon haar uitzendcarrière bij lokale stations in die staat. Ze kwam in 2001 bij HLN. Ze heeft een regionale Emmy Award gewonnen. Meade bracht in 2011 en 2013 countrymuziekalbums uit. Meade begon haar carrière in de omroep als verslaggever bij WMFD-TV in Mansfield, Ohio. Ze werkte toen als anker en verslaggever bij WCMH-TV in Columbus, Ohio , en bij WJW-TV in Cleveland. Later kreeg ze een baan in Miami, Florida als het ochtendnieuwsanker van WSVN-TV ‘s Today in Florida en diende ook als middaganker en gezondheidsverslaggever van het station.

Website: https://edition.cnn.com/profiles/robin-meade

Foto gekregen: 22 juli 2003 en 08 februari 2005

Geef een reactie

%d