Axel Bulthaupt

axel bulthaupt

Journalist, Entertainer en TV-Presentator
In 1989 liep hij stage bij de North German Broadcasting Corporation.
Nadat hij zich bij NDR had aangesloten bij het radioprogramma Overture,
begon hij al snel met televisiewerk. Voor NDR modereerde hij het jeugdblad Jetzt geht’s en de talkshow LebensArt . In 1994 stapte Bulthaupt over naar MDR,
waar hij van 1994 tot 2003 moderator was van het ARD- tabloidmagazine Brisant.
In 2000 kregen Axel Bulthaupt, Griseldis Wenner en Ines Krüger de Bambi als explosieve presentatoren voor het beste tv-tabloidmagazine. In 2003 startte de serie Expeditie Bulthaupt , die handelt over de geschiedenis en archeologie van Midden-Duitsland, bijvoorbeeld over de prehistorische bevolking van Bilzingsleben of de stadsgracht van Kyhna. Van 2004 tot juni 2016 werkte hij als presentator van een talkshow bij de MDR-show Unter Uns en presenteerde hij de entertainmentshow Sunday – The Show of Surprises op MDR-televisie . In maart 2007 publiceerde hij zijn eerste boek, Heidi en Klara in Italië , een reisboek voor kinderen.

Website: https://en.wikipedia.org/wiki/Axel_Bulthaupt

Foto gekregen: 23 juli 2003

Geef een reactie