Woo Daves

woo daves

Professionele Visser en Televisiepersoonlijkheid
Tegen het einde van zijn lange carrière in de professionele visserij won Woo Daves de Bassmaster Classic 2000 in Chicago. In totaal heeft hij deelgenomen aan 17 klassiekers en eindigde hij in de Top 5 in zes van die evenementen. Hij heeft vier Bassmaster-toernooien gewonnen, waaronder de New York Open in 2002. Daves staat bekend als een meedogenloze promotor van zeebaarsvissen, die het hele jaar na zijn klassieke overwinning seminars presenteert en optredens doet om zijn sponsors en de sport te vertegenwoordigen. Als een van de eersten die een nauwe band tussen NASCAR en zeebaarsvissen tot stand bracht, organiseerde Daves in 1991 een jaarlijks liefdadigheidstoernooi met NASCAR-legendes en zeebaarsvissers. De toernooien genereren geld voor Super Kids, een in Virginia gevestigde organisatie die ten goede komt aan verstandelijk gehandicapten.

Website: http://woodaves.com/

Foto gekregen: 31 juli 2003

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: