Rachel Hunter

rachel hunter

Model, Actrice en Presentatrice
Presentatrice van Rachel Hunter’s Tour of Beauty van Imagination Television. Ze is verschenen op verschillende tijdschriftomslagen, waaronder Vogue , Elle , Rolling Stone , Sports Illustrated , Playboy , Cosmopolitan en Harper’s Bazaar . Ze heeft twee keer op de cover van de Sports Illustrated Swimsuit Issue gestaan; in 1994 (naast Kathy Ireland en Elle Macpherson ) en in 2006 (naast zes andere modellen). Hunter begon haar carrière op 16-jarige leeftijd met modellenwerk in Frankrijk, Australië en Nieuw-Zeeland, en trad op in Australian Vogue, Harper’s Bazaar, Australian Cosmopolitan en voor verschillende campagnes in Nieuw-Zeeland en Australië. Ze werd het gezicht van Tip Top Ice-Cream in Nieuw-Zeeland en was de “Trumpet Girl”.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0005035/

Foto gekregen: 20 augustus 2003

Geef een reactie