David Arquette

david arquette

Acteur, Worstelaar en Regisseur
Arquette voltooide een opleiding bij de Second City Theatre Group en begon zijn carrière in 1989 met de televisieserie The Outsiders van Francis Ford Coppola. Hij had zowel professioneel als privé succes met zijn rol als Dewey in de horror-trilogie Scream. De reeks werd goed ontvangen en Arquette ontmoette bij de opnames Courteney Cox, met wie hij in 1999 in het huwelijk trad. Op 13 juni 2004 werd hun eerste kind, een dochter, geboren. In oktober 2010 werd bekendgemaakt dat het stel na elf jaar gaat scheiden. Op 28 mei 2013 was de scheiding definitief. In 2002 ‘won’ Arquette ter promotie van de worstelfilm Ready to Rumble het WCW Heavyweight-wereldkampioenschap worstelen. Sindsdien hebben veel worstelfans een hekel aan hem. Daarnaast is Arquette ook actief als regisseur en componist. In zijn vrije tijd toert hij geregeld met zijn band Ear 2000 door de VS.

Website: https://www.facebook.com/darquette/

Foto gekregen: 07 januari 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: