7th Heaven Crew

7th heaven crew
7th heaven crew back
back

Televisie Serie
7th Heaven was een Amerikaanse dramaserie, waarin de familie Camden centraal staat. Vader Eric Camden is dominee van een protestantse kerk in het fictieve Glenoak, Californië. Samen met zijn vrouw Annie heeft hij vijf (later zeven) kinderen: Matt, Mary, Lucy, Simon en Ruthie (en de tweeling Sam en David). Ze hebben dan ook hun handen vol met de kerk, de opvoeding van hun kinderen en de vele problemen die die met zich meebrengen. De serie is bedacht door Brenda Hampton en geproduceerd door haarzelf, Aaron Spelling en E. Duke Vincent. De eerste aflevering werd in de VS uitgezonden op 26 augustus 1996 op de The WB. Warner Brothers had besloten de serie na seizoen 10 stop te zetten wegens te hoge productiekosten. Dit seizoen werd dan ook afgesloten met een dubbele slotaflevering. Deze aflevering werd zo druk bekeken dat men besloot de reeks alsnog een vervolg te geven op de nieuwe zender The CW, echter wel met mindere middelen en dus minder acteurs.
In Nederland werden de eerste seizoenen op de NCRV en de EO uitgezonden.

Website: https://www.imdb.com/title/tt0115083/

Foto gekregen: 16 december 2003

Geef een reactie