Lance Burton

lance burton

voormalig Illusionist
Hij speelde meer dan 15.000 shows in Las Vegas voor meer dan 5.000.000 mensen.
In 2010 beëindigde hij zijn 31-jarige Vegas-show. Burton raakte voor het eerst geïnteresseerd in magie op 5-jarige leeftijd, toen hij een van de vrijwilligers was bij een goochelshow van goochelaar Harry Collins tijdens een kerstfeest in de Frito-Lay-fabriek waar zijn moeder werkte. ​De jonge Burton was gefascineerd en een buurman, die hoorde van zijn belangstelling, gaf hem een ​​boek, Magic Made Easy , dat haar eigen (toen volwassen) kinderen hadden gebruikt. Het bevatte tien trucs, die de jonge Burton allemaal snel leerde. Zijn eerste uitvoeringen waren voor buurtkinderen, waarbij ze elk een stuiver in rekening brachten.

Website: http://www.lanceburton.com/

Foto gekregen: 07 februari 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: