Bob Bowersox

bob bowersox

Acteur en Schrijver
Bob Bowersox herinnert zich duidelijk het eerste dat hij ooit schreef.
‘Ik was ongeveer negen,’ zei hij. “Het was laat in de middag en ik zat op de motorkap van de Buick van mijn vader. Ik was een gevoelig kind en mijn moeder was de hele dag weg geweest, dus ik schreef dit uitgebreide gedicht voor haar, helemaal in mijn hoofd. Ik kan het niet herinner me er nu nog een woord van, maar ik herinner me duidelijk de creatie ervan, tot aan de hitte die van de motorkap kwam in de late namiddagzon. ” Bob is sindsdien niet meer gestopt met schrijven. Zijn reis met woorden voerde hem door verschillende poëziebundels, honderden liedjes (waarvan er een aantal op twee albums belandden die hij opnam toen hij in de twintig was), een paar romans, een heleboel korte verhalen, een periode als verslaggever en columnist voor het uitgeven van gigant Gannett, het oprichten van zijn eigen tijdschrift en het dienen als hoofdrolspeler, een dozijn filmscripts en evenveel toneelstukken.

Website: http://www.bobbowersox.com/about_bob.html

Foto gekregen: 06 februari 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: