Phil Proctor

phil proctor
phil proctor
Digitale Foto

Acteur en Stemacteur
In zijn vroege volwassen carrière werkte hij in muziektheater op Broadway, de westkust en in tourende producties. Gedurende deze periode werkte Proctor met vele bekende namen, waaronder componist Richard Rodgers , en smeedde hij belangrijke sociale contacten, en werd hij goede vrienden met opmerkelijke figuren als Henry Jaglom , Brandon de Wilde , Peter Fonda en Karen Black. Proctor verscheen ook af en toe op televisie in kleine rollen, waaronder afleveringen van Daniel Boone,
All in the Family en Night Court ; en Off Broadway in de musical The Amorous Flea
uit 1964 . Hij verzorgde ook de stemmen van Meltdown in Treasure Planet en
“Drunk Monkey” in de remake-serie van Dr. Dolittle.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0698413/

Foto gekregen: 18 februari 2004 en 31 mei 2009

Geef een reactie