Wolfram Pirchner

wolfram pirchner

Ondernemer en voormalig Televisie Presentator
Wolfram Pirchner was vanaf 1988 moderator van “Tirol heute” en was ook verantwoordelijk voor dit lokale televisieprogramma als redacteur en hoofd van de dienst. In het hoofdprogramma op zaterdagavond was hij te zien als presentator van het tv-programma “Jackpot” en verschillende openluchtevenementen. Na twee jaar bij Sat.1 in Beieren te hebben gewerkt , keerde hij terug naar ORF. Van 1993 tot 1995 modereerde Wolfram Pirchner samen met Hannelore Veit het belangrijkste avondjournaal Zeit im Bild , en vanaf maart 1995 ook het dagelijkse vroegavondmagazine ” Willkommen Österreich “. Sinds 2000 presenteert Wolfram Pirchner het “Voorlopig besluit voor de Grand Prix of Folk Music​.

Website: https://de.wikipedia.org/wiki/Wolfram_Pirchner

Foto gekregen: 28 februari 2004

Geef een reactie