Tyra Banks

tyra banks

Supermodel, Presentatrice en Zakenvrouw
Ze is samen met onder anderen Naomi Campbell een van de weinige supermodellen van Afro-Amerikaanse afkomst. In 1991 wilde Banks beginnen op de Loyola Marymount University toen het Elite Model-modellenbureau haar aan haar eerste modellenbaan hielp. Hiervoor was ze al meer dan eens afgewezen door modellenbureaus. Banks zegt zelf dat ze, toen ze naar Parijs werd gestuurd, niet verwachtte een internationaal bekend model te worden. Ze wilde vooral geld verdienen voor de universiteit. In 2003 werd Banks de presentatrice, hoofd-jurylid en uitvoerend producent van de UPN-show America’s Next Top Model. Vanaf het drieëntwintigste seizoen, welke in Amerika werd uitgezonden vanaf 12 december 2016, is Banks enkel nog uitvoerend producent van het programma.

Website: https://www.tyra.com/

Foto gekregen: 08 maart 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: