Christine Westermann

christine westermann
christine westermann

Televisie- en Radiopresentatrice, Journalist en Schrijfster
Na de middelbare school liep ze stage bij Mannheimer Morgen en bezocht ze de Duitse School voor Journalistiek in München . Vanaf 1972 werkte ze als freelance journalist voor verschillende radio- en televisiestations, waaronder RIAS 2 , produceerde ze films en reportages en presenteerde ze Die Drehscheibe op ZDF . In 1983 stapte ze over naarWDR en modereerde het huidige uur tot 2002 , vanaf 1987 samen met Frank Plasberg. Van 1996 tot 2016 was Westermann samen met Götz Alsmann gastheer van het programma Zimmer frei! , waarin een prominente ‘ flat share guest’ met ongebruikelijke taken en spelletjes werd geconfronteerd.

Website: https://christine-westermann.de/

Foto gekregen: 11 maart 2004 en 24 november 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: