Buffy the Vampire Slayer Crew

crew buffy the vampire slayer
crew buffy the vampire slayer back
back

Televisie Serie
Buffy Summers ( Sarah Michelle Gellar ) – De hoofdrolspeler van de show, Buffy, is ” The Slayer “, een van de vele jonge meisjes die door het lot zijn uitgekozen om de strijd aan te gaan met kwade krachten in de vorm van vampiers en demonen. The Slayer heeft geen jurisdictie over menselijke misdaad. Deze roeping schenkt haar op mystieke wijze een beperkte mate van helderziendheid , gewoonlijk in de vorm van profetische dromen, evenals een dramatisch verhoogde fysieke kracht, uithoudingsvermogen, behendigheid, intuïtie en snelheid en gemak van genezing. Traditioneel is er op een gegeven moment maar één Slayer in leven, en een nieuwe wordt opgeroepen in het geval van haar overlijden.

Website: https://buffy.fandom.com/wiki/List_of_cast_and_crew

Foto gekregen: 09 april 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: