Janice Huff

janice huff

Meteoroloog
Haar professionele onderscheidingen zijn onder meer de “Kaleidoscope Award”
van de Bronx Community College in 1995 voor uitmuntendheid in televisiemeteorologie; een St. Louis Emmy Award voor “Best Weathercaster” (1988); en Huff is lid van de American Meteorological Society , de National Association
of Black Journalists , de National Academy of Television Arts and Sciences,
Alpha Kappa Alpha studentenvereniging en de New York Friars ‘Club.
Ze werd in 2016 opgenomen in de New York State Broadcasters Hall of Fame.
Huff heeft onderscheidingen en prijzen ontvangen voor haar werk aan ‘Wednesday’s Child’, de prestigieuze Administration for Children’s Services ” 2004 Golden Heart Award ‘, de’ Miracle Makers Media Award ‘van 2004 voor haar inzet en toewijding om de pleegzorgkinderen in New York City te helpen.

Website: https://twitter.com/janicehuff4ny

Foto gekregen: 01 mei 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: