David Suzuki

david suzuki

Geneticus en Presentator
Is een Canadees geneticus die bekendheid verwierf als een vertegenwoordiger
van de wetenschap en als milieu-activist. Hij is medestichter van de David Suzuki Foundation. Hij ontving verschillende prijzen voor zijn onderzoek naar genetische mutaties. Ook kreeg hij meerdere onderscheidingen voor het toegankelijk maken van wetenschappelijke kennis voor een groot publiek. Hij is vooral bekend als gastheer
en verteller van de populaire en langlopende CBC-televisiewetenschapsprogramma The Nature of Things , gezien in meer dan 40 landen. Hij staat ook bekend om het bekritiseren van regeringen vanwege hun gebrek aan actie om
het milieu te beschermen.

Website: https://www.facebook.com/DavidSuzukiFoundation/

Foto gekregen: 01 juli 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: