Brian Austin Green

brian austin green
brian austin green back
back

Acteur
Is een Amerikaanse acteur die vooral bekend werd door zijn rol als David Silver in de Amerikaanse serie Beverly Hills 90210. Ook vertolkte hij de rol van Metallo in Smallville (2009-2010) en de rol van Keith in het 7e seizoen van Desperate Housewives. Hij werd geboren als Brian Peter Green. Maar omdat de naam Brian Green al voorkwam kreeg Brian van zijn ouders op zijn 9de ook nog de naam Austin erbij. Sinds 2008 laat hij zich weer Brian Green noemen. Naast Beverly Hills 90210 speelde Green ook nog in enkele Amerikaanse films die redelijk succesvol waren. Zo speelde hij in 1997 in de film Unwed Father, daarin speelt hij een zanger die per ongeluk vader wordt zonder dat hij getrouwd is met de betreffende moeder. In 2005 had hij ook een rol in de kortlopende sitcom Freddie en in “Fox’s Terminator: The Sarah Connor Chronicles” speelde hij de rol van een soldaat van de toekomst.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0004977/

Foto gekregen: 05 mei 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: