Wally Amos

wally amos

Amerikaanse TV-Persoonlijkheid, Ondernemer en Schrijver
Hij is de oprichter van de Famous Amos- chocoladekoekje , de Cookie Kahuna en de gastronomische koekjesmerken van Aunt Della’s Cookies, en hij was de gastheer van het leesprogramma voor volwassenen, Learn to Read. In 1975 stelde een vriend Amos voor om een ​​winkel op te zetten om zijn koekjes te verkopen, en in maart van dat jaar werd de eerste Famous Amos- koekjeswinkel geopend in Los Angeles, Californië. Hij begon het bedrijf met de hulp van een lening van $ 25.000 van Marvin Gaye en Helen Reddy. Het bedrijf begon uit te breiden en uiteindelijk waren Famous Amos-chocoladekoekjes te vinden in de schappen van supermarkten in de Verenigde Staten . Hij werd cultureel zo’n bekend figuur dat hij als zichzelf in de taxi verscheenaflevering “Latka’s Cookies”, in 1981. Mede dankzij het succes van zijn koekjesbedrijf werd hij ingehuurd om toespraken te houden. Hij heeft 10 boeken geschreven, waarvan er vele een zelfhulpthema hebben , waaronder The Cookie Never Crumbles en The Power in You.

Website: https://www.facebook.com/TheCookieKahuna/

Foto gekregen: 01 oktober 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: