Nancy O’Dell

nancy odell

Televisie Presentatrice, Actrice en Entertainmentjournalist
Ze was van 3 januari 2011 tot 2 augustus 2019 mede-anker van de gesyndiceerde nieuwsshow Entertainment Tonight. O’Dell begon haar uitzendcarrière als verslaggever en anker bij WPDE-TV in Myrtle Beach, South Carolina. Ze werkte later als ochtendnieuwsanker en misdaadverslaggever bij WCBD-TV in Charleston, South Carolina O’Dell verscheen in kleine rollen in de televisieserie Charmed ( seizoen 1 finale en seizoen 5 première ). Ze portretteerde zichzelf ook in Scream 2 (1997), Scream 3 (2000) en Scream 4 (2011) en diende de eerste twee seizoenen als gastheer en adviesproducent van de USA Network talentenjacht Nashville Star.

Website: http://www.nancyodell.com/

Foto gekregen: 19 oktober 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: