Ann-Margret

ann margret

Actrice, Zangeres en Danseres
Ann-Margret werd ontdekt door George Burns toen ze zong in een nachtclub.
Ze kreeg in 1961 een contract bij RCA, maar dat werd geen succes. De studio wilde haar laten doorbreken als de vrouwelijke Elvis Presley en liet haar daarom de single Heartbreak Hotel zingen. Ze kreeg een kleine hit, I Just Don’t Understand.
Na het enige succesvolle album The Beauty and the Beard te hebben uitgebracht in 1964, werd haar contract bij RCA in 1966 beëindigd. Ann-Margret kreeg haar doorbraak in haar filmcarrière in 1961, toen ze naast Bette Davis, Glenn Ford
en Hope Lange te zien was in Frank Capra’s Pocketful of Miracles.
Hierna volgde een bijrol in de remake van de musical State Fair in 1962.

Website: http://ann-margret.com/index.html

Foto gekregen: 30 augustus 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: