Wally Wingert

wally wingert

Stemacteur en voormalig Radio-persoonlijkheid
Na zijn verhuizing naar Los Angeles, Californië in 1987, begon Wingert’s vroege werk met radio. Hij werd halverwege de jaren tachtig ingehuurd door het Westwood One Radio Network en werkte als radiopersoonlijkheid bij KTWV. Na vijf jaar bij KTWV te hebben gewerkt, verliet hij het radiostation en streefde in 1990 een fulltime carrière als stemacteur na. In 1989 parodieerde Wingert het Escape Club-nummer ” Wild, Wild West ” op de Dr. Demento radioshow als ” Adam West “, als reactie op de cast van Michael Keaton als het titulaire personage voor Batman. Wingert was de omroeper van de tweede incarnatie van The Tonight Show met Jay Leno (en de spin-off The Jay Leno Show ) en de stem van Jon Arbuckle van The Garfield Show.
Hij staat ook bekend om zijn rollen als Almighty Tallest Red uit Invader Zim (tegenover Kevin McDonald ), Ant-Man / Giant-Man uit The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes , the Riddler uit de Batman: Arkham- serie, Renji Abarai uit
Bleach en Kotetsu. T. Kaburagi / Wild Tiger van Tiger & Bunny.

Website: https://www.wallyontheweb.com/

Foto gekregen: 06 november 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: