Maggie Austin

maggie austin

Country Zangeres
De in Pennsylvania geboren countrysirene Maggie Austin ontwikkelde al op jonge leeftijd haar liefde voor het genre. Austin , de jongste van vijf kinderen, bracht haar dagen op de familieboerderij door met zingen en trainen van paarden, waarvan er één werd gekozen als plaatsvervanger voor het Amerikaanse Olympische team. Haar cover van de Grammy Award-winnende “Breathe” stond een tijd bovenaan de hitlijsten van MP3.com, kreeg kritiek en een groeiende schare fans in afwachting van haar gelijknamige demo-cd met zes nummers in het voorjaar van 2002. Austin ’s volledige debuut, Georgia Clay Road , arriveerde in het voorjaar van 2006.

Website: https://www.soundclick.com/artist/default.cfm?bandID=75814

Foto gekregen: 08 november 2004

Geef een reactie