Ricky van Shelton

ricky van shelton

voormalig Countrymuziekartiest
Actief tussen 1986 en 2006, bracht hij meer dan twintig singles in de hitlijsten van Billboard Hot Country Songs. Dit cijfer bevat tien nummer één-hits: ‘ Somebody Lied ‘, ‘ Life Turned Her That Way ‘, ‘ Don’t We All Have the Right ‘, ‘ I’ll Leave This World Loving You ‘, ‘ From a Jack to a King “(een cover van de Ned Miller- hit),” Living Proof “,” I’ve Cried My Last Tear for You “,” Rockin ‘Years “”, en” Keep It Between the Lines “. Daarnaast zijn er nog zeven van zijn singles in de Top Tien van dezelfde hitlijst beland. Hij heeft ook negen studioalbums uitgebracht, waarvan zijn eerste vier allemaal platina zijn behaald door de Recording Industry Association of America.

Website: http://www.rickyvanshelton.com/

Foto gekregen: 17 november 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: