Daphne Rubin-Vega

daphne rubin vega

Actrice, Zangeres en Danseres
Rubin-Vega begon haar carrière als zangeres voor de band Pajama Party,
in 1989 en 1990 had deze groep drie liedjes in de Billboard Hot 100 genoteerd staan. Toen zij verderging als soloartieste had zij nog diverse noteringen in diverse hitlijsten, in 1996 leverde dit een nummer een notering op met het lied I Found It.
Ze is vooral bekend door de rol van Mimi Marquez in de Broadway-musical Rent en Lucy in het Off-Broadway- toneelstuk Jack Goes Boating. Daphne verscheen ook als Bombshell- publicist Agnes in het tweede seizoen van de tv-serie Smash (2012)
en als Luisa Lopez in de tv-serie Katy Keene (2020).

Website: https://www.imdb.com/name/nm0748189/

Foto gekregen: 27 november 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: