Bret Harrison

bret harrison

Acteur en Instrumentalist
Hij was lid van een lokaal theatergezelschap waarbij hij meespeelde in het toneelstuk Our Town. Zijn eerste televsierol was op het Amerikaanse MTV waar hij een bijrol had in het eerste seizoen van Undressed. Zijn eerste filmrol was in de MTV-film Everybody’s Doing It waar hij de rol van Travis speelde. Zijn eerste hoofdrol was de sullige buurjongen Brad (Bradley) O’Keefe in de serie Grounded for Life. Hij was te zien in de serie ‘Reaper’, als de hoofdpersoon: Sam Oliver. Ook was hij te zien in vier afleveringen van That 70s Show in de rol van Charlie. In The O.C. speelde hij Danny, de rivaal van Seth. In de dramareeks Law & Order: Special Victims Unit had hij een bijrol als Sam Cavanaugh, een jong slachtoffer van seksueel misbruik. Harrison speelt gitaar bij de groep Big Japan, die zich voornamelijk richt op indierock. Ook Adam Brody is lid is van deze muziekgroep. Omdat beiden nogal volle agenda’s hebben vanwege hun acteercarrière, treedt de band maar weinig op.

Website: https://www.imdb.com/name/nm0365501/

Foto gekregen: 11 november 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: