Bill Dance

bill dance

Professioneel Visser en Presentator
Een vissen lokken fabrikant die hem gesponsord stelde hij moet een tv-show op het product te promoten te starten. Het programma begon oorspronkelijk in 1968 bij een ABC- filiaal in Memphis. De kenmerkende look van Dance omvat een zonnebril en een baseballpet van Tennessee Volunteers . Hij ontving zijn eerste pet van hun coach, Doug Dickey , eind jaren zestig. Hij woont in Eads , met zijn vrouw Dianne. Hij is ook bekend op YouTube vanwege zijn blooper outtakes van zijn televisieshow en zijn grote aanhang op Facebook. Met collega-vissers Roland Martin en Jimmy Houston richtte hij het bedrijf Th3 Legends op om kenmerkende producten te verkopen.

Website: http://www.billdanceoutdoors.com/

Foto gekregen: 20 november 2004

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: