Steve Holy

steve holy

Countryzanger
Hij is sinds 1999 getekend bij Curb Records en heeft drie studioalbums uitgebracht: Blue Moon uit 2000 , Brand New Girlfriend uit 2006 en Love Don’t Run uit 2011 . Vijftien van zijn singles zijn in de Billboard Hot Country Songs- hitlijsten terechtgekomen, waaronder de nummer één-hits ” Good Morning Beautiful “
(die te zien was in de film Angel Eyes ) en ” Brand New Girlfriend “.
Hij deed op 19-jarige leeftijd mee aan een lokale wedstrijd genaamd de Mesquite Opry. Terwijl hij daar was, trok hij de aandacht van Wilbur Rimes, de vader van countryzanger LeAnn Rimes . In 1999 werd Holy getekend bij Curb Records.

Zijn muzikale invloeden zijn onder meer Elvis Presley , Roy Orbison en Lionel Richie.

Website: https://www.facebook.com/steveholy/

Foto gekregen: 11 december 2004

Geef een reactie