Phil Gordon

phil gordon

Professionele Pokerspeler, Commentator en Schrijver
Hij won in 2004 het Bay 101 Shooting Stars-toernooi van de World Poker Tour. Daarnaast werd Gordon in 2001 vierde in het main event van de World Series of Poker, waarop hij zich in latere jaren ook voor verschillende andere finaletafels plaatste. Dit deed hij in zowel Texas Hold ‘em als Omaha, maar zonder titelwinst. Hoewel Gordon geen officiële WSOP-titel achter zijn naam heeft, won hij in 2010 wel het WSOP Ante Up For Africa-toernooi. Naast pokerspeler is Gordon presentator en commentator van televisierogramma’s over poker. Hij presenteerde onder meer zes seizoenen van het Amerikaanse programma Celebrity Poker Showdown en versloeg het main event van de WSOP in zowel 2006 als 2007, voor pay-per-view van ESPN.

Website: http://www.philnolimits.com/

Foto gekregen: 07 december 2004

Geef een reactie