Troy McClain

troy mcclain

Presentator, Motiverende Spreker en Ondernemer
Hij is ook een wereldwijd erkende professionele spreker en trainer, en een filantroop die zich richt op het helpen van mensen met speciale behoeften en het ondersteunen van veteranen. Velen zullen McClain herinneren als Amerika’s favoriete underdog in het eerste seizoen van NBC-TV’s The Apprentice. De cowboyhoed van McClain en het accent uit het midwesten vormden een schril contrast met de Ivy-League MBA’s in het pak waartegen hij concurreerde. Zijn straatwijsheid, innovatief denken en vindingrijkheid brachten McClain naar een finalistenpositie in de show, maar hij werd uiteindelijk ontslagen vanwege een gebrek aan opleiding. Zijn nieuwste onderneming – een cloudgebaseerde oplossing voor het creëren, leveren en volgen van online trainingen – heeft tot doel het gebrek aan onderwijs tot het verleden te laten behoren door de toegang tot onderwijs en training uit te breiden met behulp van technologie.

Website: https://www.troymcclain.com/

Foto gekregen: 16 december 2004

Geef een reactie