Tom Jones

tom jones

Zanger
Hij scoorde vanaf 1965 verschillende hits zoals It’s not unusual, Delilah, Green, Green Grass of Home en She’s a lady. Hij begon al op jonge leeftijd te zingen en in 1964 verwierf hij uiteindelijk een platencontract bij Decca Records. Zijn in dat jaar verschenen debuutsingle, Chills and fever, werd geen succes, maar met de opvolger It’s not unusual scoorde hij in 1965 een internationale hit.
Vooral in de jaren zestig en zeventig was Tom Jones een wereldster en een sekssymbool. Hij scoorde wereldwijd vele hits. Vanaf 1970 was hij een graag geziene gast in Las Vegas. Daar trad hij op naast andere wereldvedetten als Elvis Presley (die tevens een goede vriend was van Jones) en Frank Sinatra.

Website: https://www.tomjones.com/

Foto gekregen: 13 januari 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: