Silvana Gallardo

silvana gallardo

Actrice
Gallardo, geboren in New York City , omvat afleveringen van Starsky & Hutch , Lou Grant , Quincy , Hill Street Blues , Cagney & Lacey , Kojak , Falcon Crest , Trapper John, MD , The Golden Girls , Knots Landing , MacGyver , LA Law , Babylon 5 , ER en NYPD Blue . Ze verscheen ook in films als Windwalker , Death Wish II en Silence of the Heart. Ze was ook acteercoach en schrijver. Sandra Silvana Gallardo was de bedenker van de ‘Gallardo-methode’, een actiemethode waarbij ‘er geen grenzen zijn, er zijn geen grenzen, er is gewoon de kunst van de oneindige mogelijkheid’.
Gallardo kreeg op jonge leeftijd te horen: “Je kunt de wereld niet veranderen”.
‘Misschien niet,’ zei ze. ‘Maar ik kan het zeker proberen.’
Deze boodschap werd haar hele leven door in haar leringen gedragen.
r.i.p. 2 januari 2012

Website: https://www.imdb.com/name/nm0302637/

Foto gekregen: 24 januari 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: