Steven Ballmer

steven ballmer

Zakenman en voormalig Directeur van Microsoft
Hij was van 2000 tot 2014 de directeur (CEO) van Microsoft. Op 4 februari 2014 trad hij terug als CEO en op 19 augustus 2014 verliet hij de Raad van Bestuur.
Hij slaagde in 1973 op de Detroit Country Day School voor zijn middelbare school, waar hij nu ook een positie in het bestuur bekleedt. In 1977 studeerde hij af (Bachelor) op Harvard in wiskunde en economie. Tijdens zijn periode op Harvard hield Ballmer zich ook bezig met het football team en een tweetal nieuwsbladen, en woonde hij vlak bij zijn latere baas Bill Gates. Voor hij aan de slag zou gaan bij Microsoft, werkte hij eerst twee jaar bij Procter & Gamble en studeerde hij enige tijd aan de Graduate School of Business van de Stanford Universiteit, zonder examen te doen.

Website: https://twitter.com/steven_ballmer

Foto gekregen: 21 februari 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: