John Tesh

john tesh

Radiopresentator, Televisiepresentator en Pianist
Tesh heeft zes Emmy’s gewonnen , vier gouden albums, twee Grammy-nominaties en een Associated Press- prijs voor onderzoeksjournalistiek. Tesh heeft meer dan acht miljoen platen verkocht. Zijn liveconcerten hebben meer dan $ 7 miljoen opgebracht voor PBS . Hij schreef de NBA over het NBC- basketbalthema ” Roundball Rock “. Hij was mede-presentator van het televisieprogramma Entertainment Tonight . Hij werkte eerder als sportverslaggever en presentator voor de Olympische Spelen , Wimbledon , de US Open , de Tour de France , Ironman Triathlon en als nieuwsanker.en verslaggever. In 2018 werd Tesh opgenomen in de North Carolina Music Hall of Fame.

Website: https://tesh.com/

Foto gekregen: 14 februari 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: