Danielle Burgio

danielle burgio

Actrice en Stuntvrouw
Danielle Burgio’s diverse talenten hebben haar op een spannend pad geleid van Broadway-danseres tot Hollywood-topstuntactrice en filmmaker.
Na haar debuut in Starlight Express op Broadway, vonden haar talenten haar in Los Angeles, waar ze een acteercarrière nastreefde waar ze de kans kreeg om zich bij de stuntwereld aan te sluiten. Voordat ze het wist, verdubbelde ze het iconische Trinity-personage in de populaire Matrix-sequels en presenteerde ze haar eerste show “Worse Case Scenario” op TBS. Haar carrière schoot omhoog en zette haar op de go-to-lijst van de beste stuntactrices in de branche.
Ze is geprofileerd op CNN Headline News, Entertainment Tonight en Good Morning America, en maakte talloze gastoptredens in talkshows waarvan bekend is dat ze haar waaghalstalenten in een oogwenk laat zien. Chronicle / Quirk Books publiceerde Danielle’s eerste boek, The Stuntwoman’s Workout, in mei 2005.

Website: https://www.danielleburgio.com/

Foto gekregen: 30 maart 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: