Jamie Oliver

jamie oliver
jamie oliver back
back

Chef-Kok en Presentator
Bijgenaamd The Naked Chef, is een Britse chef-kok. Oliver kwam in The River Café voor het eerst in aanraking met televisie. Op een dag kwam er een televisieploeg opnames maken voor de documentaire Christmas at the River Café.
De redacteuren van het programma merkten Oliver op. De dag dat het programma
op televisie verscheen, kreeg hij meerdere aanbiedingen van televisieproducenten. Oliver ging in zee met Optomen Television, de producent van onder meer het kookprogramma Two Fat Ladies. Het idee achter The Naked Chef was om
eten terug te brengen naar de essentie (vandaar de naam Naked).
Het programma had als insteek dat dure ingrediënten en keukenmachines
geen voorwaarde zijn om iets smakelijks klaar te kunnen maken.

Website: https://www.jamieoliver.com/

Foto gekregen: 03 juni 2005

Geef een reactie