Paula Abdul

paula abdul

Zangeres, Choreograaf, Danseres en Televisiepersoonlijkheid
Haar eerste optreden als choreografe was voor de live tour van The Jacksons, en haar grote doorbraak kwam toen ze de choreografie verzorgde voor de videoclips van Janet Jackson in de jaren 80. In 1988 bracht Abdul haar debuutalbum Forever Your Girl uit, en werd meteen een grote ster. Het album bevatte diverse grote hits, waaronder: Forever Your Girl en Opposites Attract en natuurlijk de top 5 hit Straight Up. Er werd ook een remixalbum uitgebracht onder de naam Shut Up And Dance. De video voor Opposites Attract bevatte een animatie van een kat genaamd MC Skat Kat. Deze kat bracht vanwege het grote succes van Abdul later dat jaar zelf een album uit.

Website: https://www.facebook.com/PaulaAbdul/

Foto gekregen: 23 september 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: