Ines Kuba

ines kuba
ines kuba back

Presentatrice en voormalig Model en Miss
In 1991 won ze verschillende Miss-verkiezingen: in april Miss Prenzlauer Berg, november Miss Berlin, en in december werd ze gekroond tot Miss Duitsland 1991/92 in de Weser-Ems-Halle in Oldenburg . Tijdens haar jaar als Miss Duitsland woonde ze ongeveer 200 officiële afspraken bij: handtekeningensessies, bedrijfsevenementen, modelafspraken. Ze was ook aanwezig op televisieoptredens: ” De gouden stemvork “, “Zaterdagavond”, ” De gouden “, evenals in talkshows. Op 4 december 1992 werd ze in Wenen tot koningin van de wereld gekozen. Ines Kuba is nog steeds actief in de showbusiness. Ze modereert galaballen zoals de persbal en de funkbal in Keulen, atletenbal in Oldenburg, modereert beurzen voor verschillende bedrijven, organiseert en modereert Miss Duitsland verkiezingen en preselecties.

Website: https://de.wikipedia.org/wiki/Ines_Kuba

Foto gekregen: 26 september 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: