Dom DeLuise

dom deluise

Acteur, Komiek, Schrijver
DeLuise speelde in films als The Cannonball Run, Smokey and the Bandit II, History of the World: Part I en Cannonball Run II. Hij presenteerde ook het programma Candid Camera. Vooral bekend om zijn komische uitvoeringen, werd hij in de jaren zeventig beroemd als een frequente gast op tv-variétéshows. Hij wordt vaak geïdentificeerd vanwege zijn werk in de films van Mel Brooks en Gene Wilder , evenals een reeks samenwerkingen en optredens met Burt Reynolds . Vanaf de jaren tachtig breidde zijn populariteit zich uit tot een jonger publiek door het uiten van personages in verschillende grote geanimeerde producties, met name die van Don Bluth.
r.i.p. 4 mei 2009

Website: https://www.imdb.com/name/nm0001123/

Foto gekregen: 29 september 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: