Ted Alderman

ted alderman

Acteur en Stuntman
Ted groeide op met het kijken naar films van Chuck Norris, Ninja en Kung Fu Theatre. Nadat hij ze had bekeken, ging hij de achtertuin in en bootste de bewegingen na die hij net had gezien. Hij was een natuurtalent in vechtsporten en verplaatste zijn aandacht toen naar de wens om de man te zijn die door de sterren in elkaar geslagen wordt. Na vele jaren in verschillende krijgskunststijlen getraind te hebben, heeft hij nu die kans en eer om in elkaar geslagen te worden door de sterren waarmee hij opgroeide. Mr. Alderman heeft als stuntartiest en acteur gewerkt aan projecten zoals Jack Reacher Never Go Back, Dawn of the Planet of the Apes, Hot Pursuit, The Neighbor, Assassin X en vele anderen. Zijn eerste acteerrol was in het Nippon tv-programma The World’s Astonishing News dat alleen in Japan te zien is.

Website: https://www.facebook.com/aldermanted

Foto gekregen: 06 december 2005

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: