John Stossel

john stossel

Televisiepersoonlijkheid, Schrijver en Correspondent
Hij begon zijn journalistieke carrière als onderzoeker voor KGW-TV , was consumentenverslaggever bij WCBS-TV in New York City, en sloot zich vervolgens aan bij ABC News als consumentenredacteur en verslaggever van Good Morning America . Stossel werd een correspondent van ABC News , sloot zich aan bij het wekelijkse nieuwsmagazine programma 20/20 en werd mede-anker. In oktober 2009 verliet Stossel ABC News om zich bij deFox Business Channel.
Hij organiseerde van december 2009 tot december 2016 een wekelijkse nieuwsshow op Fox Business, Stossel. Stossel heeft 19 Emmy Awards en vijf onderscheidingen ontvangen van de National Press Club. Stossel heeft drie boeken geschreven:
Give Me a Break in 2004, Myths, Lies, and Downright Stupidity in 2007, en No They Can’t! Waarom de overheid faalt, maar individuen slagen in 2012.

Website: https://www.johnstossel.com/

Foto gekregen: 02 oktober 2006

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: