Erica Hill

erica hill

Journaliste, Presentatrice, Nieuwslezer en Correspondent
Hill begon haar journalistieke loopbaan als productieassistent bij het online nieuwsprogramma voor PC Week magazine. Gelijktijdig werkte ze als conferentie-coördinator voor Software Publishers Association Europe. Ze werkte vanaf 2000 voor Tech TV, waar ze opviel door haar live reportages van de terroristische aanslagen op 11 september 2001. Hill trad in januari 2003 als all-round anchor voor diverse nieuwsprogramma’s toe tot CNN. In 2004 werkte ze als nationaal nieuwscorrespondent en presentator voor CNN Newsource, Prime Time News, Anderson Cooper 360° (AC360) en CNN Tonight. Op 22 september 2008 werd Hill benoemd tot nieuwe co-anchor van de zaterdag-editie van The Early Show van CBS. Ze bleef voor CNN verschijnen op AC360° tot 8 januari 2010, toen werd aangekondigd dat zij CNN onmiddellijk verliet om toe te treden tot CBS News. Bij CBS werkte zij
tot eind 2012 in verschillende rollen mee aan populaire programma’s, waaronder
The Early Show en CBS Evening News.

Website: https://www.facebook.com/EricaHillNews/

Foto gekregen: 06 oktober 2006

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: