Monét Lerner

monet lerner

Zangeres en Actrice
Monet Lerner past zich al zo lang als ze zich kan herinneren aan de showbusiness aan. Ze groeide op in Los Angeles met haar ouders en haar huis werd altijd overspoeld met muziek en kunst, waardoor zingen en acteren net zo natuurlijk was als lopen en praten. Toen ze negen was, schreef ze haar eerste liedje, en daarna kwam alles gewoon tevoorschijn. Ze nam vanaf de leeftijd van drie tot haar veertiende deel aan veel kerkelijke musicals. Ze heeft veel professionele Muziektheaterproducties gedaan zoals “Grease”, “Bye Bye Birdie”, “The Music Man” en meest recentelijk “Teen Witch The Musical”. Ze heeft meer dan honderd liedjes geschreven / mede-geschreven, en schrijft nog elke dag. Monet is nu net 17 jaar oud en heeft vele locaties uitverkocht, waaronder ‘The Whisky’ en ‘ Wat acteren betreft, is Monet te zien geweest in hitshows zoals “The Bernie Mac Show” en “Zoey 101”.

Website: https://www.imdb.com/name/nm2113287/

Foto gekregen: 08 december 2006

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: