George Cavender

george cavender

Televisie Presentator
The Cool Ghoul of Northeastern Ohio werd gespeeld door George Cavender. De show was populair van de jaren 70 tot 90 en verscheen op verschillende stations in de omgeving. De eerste was WJAN-TV 17 in Canton, Ohio , WOAC-TV 67 en in Cleveland op WOIO -TV 19. George was een liefhebber van klassieke horrorfilms van Universal Monsters sinds zijn vader in 1960 zijn eerste exemplaar van het tijdschrift Famous Monsters of Filmland mee naar huis nam. Cavender bestudeerde de carrières van Boris Karloff , Lon Chaney en Vincent Price om er maar een paar te noemen. En het was een toevallige ontmoeting van Vincent Price, terwijl hij op een lezingentour was , die Cavender ertoe bracht de show in 1984 nieuw leven in te blazen op WOAC-TV.

Website: https://classichorrormoviesonline.wordpress.com/tag/the-cool-ghoul/

Foto gekregen: 31 maart 2007

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: