Blair Garner

blair garner

Radiopersoonlijkheid
Die vooral bekend staat om zijn werk op de countryradio. Garner bracht meer dan twee decennia door als een nationaal syndicated nachtelijke discjockey, eerst als host voor After Midnite voor Premiere Networks en daarna The Blair Garner Show voor Nash FM ; in-between, presenteerde hij ’s morgens rijtijd programma
America’s Morning Show , ook voor Nash FM. Als radiopresentator en dj won hij in 2004 en 2006 de Academy of Country Music ’s On-Air Personality of the Year-prijs. Garner is ook genomineerd voor de prestigieuze Marconi Award en voor National Syndicated Air Personality door Billboard Magazine . Tijdens zijn carrière heeft Garner op stations in het hele land gewerkt, waaronder Dallas , Washington, DC , Houston , New York City en Los Angeles . Hij heeft ook de namen “Skye Walker” (in New York) en “Blair Michaels” (in Los Angeles) gebruikt.

Website: https://www.facebook.com/theblairgarnershow/

Foto gekregen: 10 januari 2008

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: