Phil Eason

phil eason

Professionele Poppenspeler, Acteur en Stemacteur
Hij speelde Yaddle in Star Wars : Episode I The Phantom Menace. Als ervaren poppenspeler met veel credits op tv-commercials en series, wordt hij vooral herinnerd door zijn poppen in Little Shop of Horrors , Labyrinth , The NeverEnding Story III , Muppet Treasure Island en Lost in Space.
Hij is ook verschenen als menselijke acteur in Diabolical Properties en New Adventures of Pinocchio , maar keerde in 1999 terug naar het poppenspel voor zowel George Orwell’s Animal Farm als George Lucas ‘ Star Wars : Episode I The Phantom Menace , waar hij Jedi Master Yaddle speelt. Yaddle verschijnt niet in een andere film, noch werd Eason opnieuw geroepen om een ​​ander personage te spelen. Sindsdien is Eason stemacteur en poppenspeler geweest voor de twee eerste Harry Potter-films ( Harry Potter and the Sorcerer’s Stone , 2001 ; en Harry Potter and the Chamber of Secrets , 2002 ), en voor The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

Website: https://www.phileason.com/

Foto gekregen: 18 januari 2008

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: