Jimmy Cricket

jimmy cricket

Komiek
James Mulgrew, professioneel bekend als Jimmy Cricket, is een Ierse komiek. Hij kwam voor het eerst op de voorgrond als komiek in de jaren zeventig en heeft zijn eigen shows op televisie en radio gehad. De humor van Cricket is volkomen zuiver. Een populair thema van zijn komedie is de Ierse logica en de alomtegenwoordige brief van zijn “Mammy”. Hij verschijnt bijna altijd in zijn kenmerkende outfit van afgeknipte avondbroeken, avondrok, hoed (aan hem gegeven door de BBC om te dragen op The Good Old Days ) en rubberlaarzen gemarkeerd met “L” en “R” voor links en rechts, maar gedragen op de verkeerde voeten. Hij begint een anekdote vaak met de slogan: “Ladies and gentlemen, [beat], come here [or c’mere]”.

Website: https://www.jimmycricket.co.uk/

Foto gekregen: 18 januari 2008

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: